Hver dag, hver tredje time, 6-7 ganger om dagen, og det er like vanskelig hver gang. Det er snart 1 år siden jeg startet seriøst med kostholdet og treningen. Trodde jeg startet for 2 år siden, men når jeg ser tilbake på den tiden så var alt bare svada med maten. Jeg har egentlig slitt med maten så lenge jeg kan huske. Da jeg var ei lita jente var jeg alltid kresen, det var pizza det gikk i - og jeg fikk det alltid som jeg ville hos foreldrene mine.

Jeg fikk alltid kommentarer på at jeg var tynn, og det så jeg jo selv også. Jeg gjorde ingenting med det, og lot dagene bare gå. Jeg hadde jo masse energi, så hvorfor ikke? Jeg spiste 2-3 måltider om dagen, drev aktivt med fotball og startet etterhvert med styrketrening. På vgs gikk jeg restaurant og matfag, deretter kokk og servitør, men det var liten interesse for mat fra min side. Jeg fikk en oppgave av læreren min til å sette opp en liten plan fra hva jeg spiste den dagen, og jeg husker den så godt! På en hel dag skrev jeg knekkebrød med jordbær, salat, sjokolade og pizza. Helt sykt. På det minste veide jeg 42 kg, jeg følte meg ikke syk, jeg bare likte ikke mat. 

Idag er livet noe helt annet. Jeg veier 67 kg og er superfornøyd med kroppen min! Men maten er fortsatt veldig vanskelig for meg. Jeg sitter ikke ned å nyter maten min, jeg spiser fordi jeg må. Jeg hadde helt sikkert levd som jeg gjorde før, hadde det ikke vært for at jeg fikk interesse for styrketrening. Treningen har hjulpet meg utrolig mye, den har gitt meg motivasjon til å spise. Det som er viktig for meg når jeg ikke er så glad i mat, er at jeg kan spise akkurat hva jeg vil når jeg først skal spise. Jeg har for eksempel spist grillpølser hver jævla dag i over 6 måneder! Pølser har vært en klassiker for meg helt siden barndommen, om noen skulle lure haha!  Jeg har blitt flinkere, mye flinkere. Jeg er ikke lengre den jenta jeg var for 2 år siden, som ikke ville smake på noen ting. Nå smaker jeg på så og si alt(ikke torsk!). 

 

Må bare runde av her, skal spise! Skal ikke spise pølser ikveld, altså ;)

 

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noSandra Børstad
22. Trondheim sandraborstad@live.com.


Legg meg til som venn


<


Arkiv


· Mars 2016 · Desember 2015 · Juli 2015 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Bursdagsbarn · DIY · Drømmeoutfit · Filmtips · Innkjøp · Konkurranse · Mat · Neglelakk · Outfit · TreningSøk i bloggen
Linker


· CamillaDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits