Hver dag, hver tredje time, 6-7 ganger om dagen, og det er like vanskelig hver gang. Det er snart 1 år siden jeg startet seriøst med kostholdet og treningen. Trodde jeg startet for 2 år siden, men når jeg ser tilbake på den tiden så var alt bare svada med maten. Jeg har egentlig slitt med maten så lenge jeg kan huske. Da jeg var ei lita jente var jeg alltid kresen, det var pizza det gikk i - og jeg fikk det alltid som jeg ville hos foreldrene mine.

Jeg fikk alltid kommentarer på at jeg var tynn, og det så jeg jo selv også. Jeg gjorde ingenting med det, og lot dagene bare gå. Jeg hadde jo masse energi, så hvorfor ikke? Jeg spiste 2-3 måltider om dagen, drev aktivt med fotball og startet etterhvert med styrketrening. På vgs gikk jeg restaurant og matfag, deretter kokk og servitør, men det var liten interesse for mat fra min side. Jeg fikk en oppgave av læreren min til å sette opp en liten plan fra hva jeg spiste den dagen, og jeg husker den så godt! På en hel dag skrev jeg knekkebrød med jordbær, salat, sjokolade og pizza. Helt sykt. På det minste veide jeg 42 kg, jeg følte meg ikke syk, jeg bare likte ikke mat. 

Idag er livet noe helt annet. Jeg veier 67 kg og er superfornøyd med kroppen min! Men maten er fortsatt veldig vanskelig for meg. Jeg sitter ikke ned å nyter maten min, jeg spiser fordi jeg må. Jeg hadde helt sikkert levd som jeg gjorde før, hadde det ikke vært for at jeg fikk interesse for styrketrening. Treningen har hjulpet meg utrolig mye, den har gitt meg motivasjon til å spise. Det som er viktig for meg når jeg ikke er så glad i mat, er at jeg kan spise akkurat hva jeg vil når jeg først skal spise. Jeg har for eksempel spist grillpølser hver jævla dag i over 6 måneder! Pølser har vært en klassiker for meg helt siden barndommen, om noen skulle lure haha!  Jeg har blitt flinkere, mye flinkere. Jeg er ikke lengre den jenta jeg var for 2 år siden, som ikke ville smake på noen ting. Nå smaker jeg på så og si alt(ikke torsk!). 

 

Må bare runde av her, skal spise! Skal ikke spise pølser ikveld, altså ;)

 

 
Ja da har det gått en måned igjen da! Bloggen var nede ett øyeblikk også, men nå er den heldigvis(!!) oppe igjen. Med streng beskjed fra blogg.no, så blir det ingen blogging om melanotan, aldri. Alle spørsmål rettes derfor til mailen min, sandraborstad@live.com. Har ikke svart på mailer den siste mnd heller, men skal få svart på alle i løpet av denne uka. 

Har egentlig ikke skjedd så veldig mye nytt i livet mitt. Jeg trives bra i leiligheten, nyter dagene fult ut! Helene som jeg bor med flytter snart, så det blir rart. Får håpe det flytter inn noen nye, så jeg slipper å bo HELT alene! Har egentlig ikke tid til å skrive noe mer, skal ut å nyte sola ♥ Nå vet dere at jeg ihvertfall ikke er død. 


Insta: missborstad
Hadde planlagt alt fra mat.... til jobbing idag. Hadde på vekkerklokken til 09, men klarte jeg det? nei. Kom meg heldigvis opp av senga kl 11, satte på ovnen og vips så var jeg på badet. Fikk egentlig ikke gjort stort på badet, ettersom jeg enda var i sleep mode. Jeg gikk tilbake til kjøkkenet for å sette rundstykket i ovnen. Og så smart som jeg er, hadde jeg for 2 dager siden klart å miste litt av speltpizzaen min i ovnen. Så, når jeg åpnet døra til ovnen, kom det masse røyk ut! Fikk noia, trodde jo brannalarmen skulle gå! Satte opp det eneste vinduet vi har her inne(bitteliteeee) for å prøve å unngå alarmen. Var helt grått inne i stua, men det gikk heldigvis(!!!) bra! Slapp alarmen, og fikk tid til å nyte frokosten min. Ble dessverre ikke noe trening idag, så får ta det igjen i morgen. Har egentlig ikke tid til å blogge heller. Må være klar til jobb om 1 time! Håper dere får en fin dag ♥
Var ett hjerte på sukkererta ♥

Bestefar gikk bort... Savner han utrolig mye, rart å miste han når jeg har sett han i alle mine 20 år.. Han lærte meg så mye, har så mye gode minner! Sykling, det var det du som lærte meg :-) Husker da du tok av støttehjulene mine, og måtte hoppe i grøfta, fordi jeg syklet på deg! Og da du lærte meg å legge kabal, du var så tålmodig. Jeg husker også veldig godt hvor ivrig du var på alt jeg gjorde. Du satt alltid i vinduet å så når jeg gikk på ski, kjørte snøscooter og cross. Og da jeg kom inn døra smilte du stort, alltid ♥ Jeg kommer aldri til å glemme deg, bestefar! 

♥♥♥

Hva har dere gjort den siste mnd?
Ettersom blivakker.no har mange flotte tilbud nå, så tenkte jeg å kjøpe meg en hårkur. Før brukte jeg en fra Joico, men jeg er villig til å prøve hva som helst, så lenge den er bra. Håret mitt blir veldig tørt iblant, så det gjør godt med litt kuring på det! Føler det trenger mer pleie nå som det er litt kaldt ute. Har allerede lagt til shampoo og balsam i handlekurven ♥ Så nå mangler jeg bare å finne en bra hårkur! Fri frakt + flotte tilbud blir bare lækkert det! 

Noen som har en hårkur de synes er bra? 


Viaplay, det er vel noe vi alle har hørt om! Du kan se nesten alt av filmer, serier og sport. Og det beste er at du kan se det når du vil og hvor du vil. Pc, nettbrett, tv, hva som helst. Blant 15 forskjellige sjangere, finner man garantert noe man liker. Det jeg liker best med Viaplay er at jeg kan se seriene mine når som helst. Har jeg ikke tid til å se en episode når den sendes på tv, så tar jeg det bare på Viaplay. Man kan også se neste episode av serier, før den kommer ut på tv. Noe som virkelig faller i smak hos meg, ettersom jeg aldri klarer å vente på neste episode! Ligge - opp - hele - natta - tv? Helt klart. Man slipper også plagsomme reklamer på seriene. 

Jeg har tatt en test på kalldet.viaplay.no. Der får du testet tv - smaken din. Jeg ble gjemme - meg - under - teppe - tv, og det stemmer helt perfekt! Jeg elsker alt som har med grøss å gjøre. Noen av mine favoritter er The Walking Dead, Halloween, Texas Chainsaw Massacre, Resident Evil og Saw. Dere kan også ta testen ved å trykke på videoen nedenfor. 

Du får Viaplay fra 79 kr i måneden. De har 2 forskjellige pakker. Filmer + serier koster 79 kr i måneden. Filmer + serier + sport koster 199 kr i måneden. De har heller ingen bindingstid, og du får den første måneden gratis på film + serier ♥

 Hvilken sjanger ble dere? Har dere Viaplay?

Sponset innlegg

1973 - 2013. Rip ♥ 
Nei, ikke akkurat..... Ligger ganske så død på sofaen imens Molde - Rosenborg spiller kampen sin! Spennende uansett da, er jo 1-1. Var skikkelig keepertabbe av RBK da.... Men krysser fingrene og håper på at de vinner ♥ Men ja, det storsnør her i Trondheim! Igår før jeg dro på jobb, så tenkte jeg "da er vinteren over da", men neida. Da jeg var ferdig på jobb, var hele bilen min nedsnødd! Og da jeg våknet imorrest, var det helt hvitt ute! Litt fint det er det jo, men ikke så digg at bilen fryser ned(og jeg ikke får låst den opp). Så, jeg ønsker sommeren tilbake! 


Null sminke. Død over hele meg! 

Hva gjør dere idag? flere som følger med på kamp? 
Etter dagens trening tok jeg turen innom Brun og blid. Alltid digg å slappe av i en halv times tid etter en hard økt. Men da jeg gikk inn dørra, ble møtt av noe av det kvalmeste jeg har sett! Forran meg ligger det en pose fylt med bæsj, ja dere leste riktig, BÆSJ! Noen har rett og slett tatt seg friheten til å gjøre fra seg i en av Brun og blids søppelposer. Disse er gjennomsiktige, så her var det ikke noe tvil om hva det var som lå der! Kan ikke forstå at mennesker gjør sånt, hva tenker de på? Eller tenker de i det hele tatt... Må ha vært noen ufyselige mennesker! Utrolig kjedelig for oss andre som skal dra dit for å ta sol, når noe slikt møter oss. Får ikke akkurat lyst til å legge meg inn på noen solseng i et slikt ufyselig miljø.

Så smart som jeg er, tok jeg jo såklart opp kameraet(med hånden forran nesen!!). Skrev direkte til Brun og blid, og etter litt research på facebooksiden til Brun og blid, ser jeg etter annet innlegg der noen andre også har opplevd det samme som meg. Virker jo nesten som dette er en TREND! Virkelig kvalmt. 

Har dere opplevd noen ekkle situasjoner på Brun og blid solsenter? 

Liker denne utrolig godt! Men, tror jeg må bytte den til en str større. 


Åpen rygg! 


Super flex! Superdigg


Armbånd og neglelakk

Både fredag og lørdag var det jo 40% hos BIKBOK! Var egentlig et stort kaos når jeg var der. Folk overalt, kø, kø og atter KØ! Fikk ikke prøvd alle klærne engang, så jeg kjøpte de alikevell, så fikk jeg ihvertfall prøvd her hjemme. Er litt usikker på hvilken av bodyene jeg liker best. Begge er pene på hver sin måte. Hva synes dere? 

Hva synes dere om innkjøpet? Var dere hos BIKBOK fredag/lørdag?♥
Da er jeg klar for en ny dag på jobb! Og enda en Rema 1000 jeg ikke har vært på, så det kan bli spennende. Håper det er en del kunder, så kvelden går fort! Er bare 7 timer, så det går vel helt greit. Nå skal jeg lage meg litt mat(og skifte til bukse), og lunsj for å ha på jobb, så er det bare å skru på gpsen for å finne fram! Vi blogges senere ♥

Hva jobber dere med?  

 
Hei dere! 

Tenk, det er torsdag! 1 dag igjen til helg ♥ Idag har jeg vært på jobb, så har egentlig ikke hatt tid til noe blogging. Var ferdig på jobb klokken 17:00, og da var det rett hjem til middag som Marius hadde laget ♥ Fikk servert kylling, ris, brokkoli og fløtesaus. Skal lære meg å spise brokkoli, så nå er det på tide å starte. Det smaker jo egentlig ingeting, så skjønner ikke hvorfor jeg ikke liker det. Får håpe det blir bedre etterhvert, man blir jo vant med alle smaker om man spiser masse av det(som regel....)

Men ja, over til overskriften. Jeg har utrolig korte bein, og har av en grunn veldig vanskeligheter med å finne bukser som sitter bra. Jeg bruker som regel chillbukser(sånn ja, dere vet. Joggebukser, kall det hva dere vil), en bukse fra Cubus og en fra Bikbok(disse er også veeeldig lang i beina). De må brettes opp. Så til alle dere med korte bein der ute, hvor kjøper dere buksene deres? Pleier dere å få butikken til å sy den opp for dere, eller finnes det virkelig bukser for de med korte bein? Jeg kan heller ikke gå i barneavdelingen på Cubus lengre, så nå trenger jeg virkelig tips ♥♥


Dårlig kvalitet på bildene, men ja. Chillbukse, chillbukse og BIKBOK


Chillbukse(en av mine favoritter), Cubus og BIKBOK igjen

Så nok en gang, hvor kjøper dere bukser? 
♥ 1. Lita Daisy 747 kr 1495 kr  HER   ♥ 2. Lita Daisy 747 kr 1495 kr  HER


♥ 3. Night-walk shoe 577 kr 1649 kr  HER  ♥  4. Zomg Cap 284 kr 949 kr   HER

Mange Jeffrey Campbell sko på salg på Members.com nå! Men vær rask, allerede flere som er utsolgt, og få størrelser igjen.. Om dere skriver ned eposten deres i kommentarfeltet, så kan jeg invitere dere, og da får dere et gavekort på 50 kr :-) Blir plutselig enda litt billigere ♥ Håper dere tar turen innom, mye fint! 


Det er så godt å se at kroppen min har blitt sunnere og friskere ♥ Har aldri vært så fornøyd med den som jeg er nå, og det føles utrolig! Har gått opp 8 kilo(ganske stolt!!), og enda flere kilo skal det bli! Det er bare å sette seg mål, ha motivasjon, så klarer man det meste, man klarer alt! For 1 år siden, så hadde jeg ikke mye peiling på kosthold. Jeg var ei slank jente som aldri trodde jeg kunne legge på meg. Jeg spiste en god del, men jeg spiste ikke riktig. Nå, 1 år etter, er jeg endelig på rett vei ♥ LIVET SMILER :-))))

Er dere fornøyd med deres kropp? ♥♥
Nå er det forresten 30% på Michael Kors klokker på Members.com! Salget varer i hele 5 dager, så her gjelder det å være raskt ut om du vil ha en klokke. Når det er såppas mye rabatt, så forsvinner det på kort tid! Er allerede en god del som er utsolgt.. Om du ikke er medlem inne på Members.com fra før, så kan du bare skrive ned mailadressen din i kommentarfeltet slik at jeg inviterer deg, så får du 50 kr å handle for!:-) Det kan jo komme godt med! Er hele tiden salg på noe på Members. Nelly, Nike, Calvin Clein, Tiger of Sweden og mye mer! Absolutt verdt det. 


Har selv falt pladask for disse 3 skjønnhetene! ♥ 1 HER  ♥ 2 HER   ♥ 3 HER 

 Er dere medlemmer hos Members? 


Kjøpte meg ny treningstights fra SKINS på fredag! Har ikke prøvd den på trenings enda, men den er ihvertfall kjempedigg å ha på :-) Er min første compression tights, så det blir nok godt med litt forandring. Gleder meg til å prøve den ut! Jeg har A200 og den er i str XS. 

Hvilken tights har dere? Noen som har noe fra SKINS?

Fikk den av mamma ♥ Liker den kjempegodt! 

Hva synes dere? ♥

♥  Angele sweater American retro HER   ♥ Lennon sweater Wildfox HER    

 

 

♥  Hey body NLY trend HER   ♥  Zip ring sweater HER ♥ 1. Notion 1.3 HER  ♥ 2.Sixtyseven HER  ♥ 3. Tiger of Sweden HER  ♥ 4. River Island HER  ♥ 5. NLY shoes Chelsea HER

 


♥ Olivia regular zip leggin Only HER   ♥ Peppy nos pant Supertrash HER


Skal dere benytte dere av tilbudet? 


Hva synes dere? ♥♥♥ 1. Parkas Woolrich 7895 kr HER   ♥ 2. Parkas Jeane Blush 995 kr HER♥ 3. Jakke Honkydory 2995 kr HER   ♥. 4  Jakke Woolrich 2195 kr HER 
♥ 5. Dunjakke Denim & supply by Ralph Lauren 2795 kr HER  ♥ 6. Jakke Sisters point 899 kr HER  

 


♥ 7. Jakke i lett dun Denim & supply by Ralph Lauren 1995 kr HER  En av mine favoritter! 

 

Hvilken likte dere best?♥


Har litt vanskeligheter for å bestemme meg, liker begge kjempe godt!! Jakka er så utrolig herlig å ha på, og fargen er kjempe nydelig. Men liker også vesten veldig godt, fargene der er også nydelige! Kan kanskje variere litt mer om jeg har vesten, men alikevell, klarer ikke bestemme meg..  Begge ligger på rundt 600 kr forresten, superbillig ♥

Hvilken likte dere best?:-)
Imorgen drar jeg og Marius til Tyrkia ♥ Vi gleder oss kjempe mye til å bare være oss to, 2 uker, uten å tenke på noen ting! Blir kjempe godt! Har internett på hotellet, så skal prøve å få blogget litt :-) Er et helt nytt hotell i Side, så det kan bli spennende å se hvordan det ser ut! Det som er viktigst for meg er egentlig maten, håper på mye god mat :-) 

Var i Trondheim idag. Kjøpte bikinier, haha! Jeg liker å ha litt forskjellig å velge imellom, og i og med at jeg skal til Bulgaria en uke etter jeg kommer hjem, så trenger jeg jo bikinier der også! Det å gå i samme bikini flere ganger er kjedelig. Blir så utrolig fort lei av fargen, fassongen osv, så kan være greit å ha litt variasjon. Anbefaler alle å ta turen innom H&M for å kjøpe bikinier, den til 10 kr per del! Utrolig fin!! Kjempe god å ha på også :-D 


Husker dessverre ikke pris på noen av bikiniene, men den til høyre kostet kun 20 kr!!! Kjempe fin på :-) Fra H&M. 

Hvilke av bikiniene likte dere best? Skal dere på noen tur i sommer? 
Hva synes dere om shortsen?:-)
♥ 1. Loose sweatshirt HER  ♥ 2. Lion print sweatshirt HER 

 


♥ 3. Grey long sweater HER  ♥ 4. Pullover sweater HER♥ 5. Grey black sweater HER   ♥  6. Grey top HER   ♥ 7. Coral dress HER 

 

Spørsmål til dere: likte dere noe av klærne? ♥Jeg liker denne best! Spørsmål til dere: har dere Nike Pro? Hvilken farge?:-D

Singlet fra Nike. Sportsbher fra Nike, Stay in place og abecita. 


Har fått dilla på neonfarger ♥


Denne kan vendes om til å bli...


ROSA! Utrolig behagelig :-)Spørsmål til dere: hva synes dere om innholdet? har dere noen sportsbh?:-) 

Vanskelig å ta bilder når jeg har den på, BIKBOK

Har dere noen sider å anbefale for å kjøpe extensions?:-) Må kjøpe nytt idag, så trenger tips fort!!


Sandra Børstad
21. Trondheim. sandraborstad@live.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Desember 2015 · Juli 2015 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Bursdagsbarn · DIY · Drømmeoutfit · Filmtips · Innkjøp · Konkurranse · Mat · Neglelakk · Outfit · TreningSøk i bloggen
Linker


· CamillaDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits