Heisann dere! 

Det er vår ute, og det merkes på humøret mitt kjenner jeg. Selv om sola ikke er fremme her i Trondheim, så forsvinner snøen mer og mer uansett. Jeg gleder meg til å kunne gå turer utendørs, uten å være redd for å skli på isen og bli klissvåt på beina! Jeg er heller ikke nå spesielt fan av å gå på mølla på treningssenteret, det har jeg ikke tålmodighet til. Tro det eller ei, men jeg kan faktisk gå i timesvis her oppe på Byåsen bare jeg får drømt meg bort litt i alle de fine husene :D 

Over til noe annet...

Jeg har lenge ligget høyt på kaloriintaket mitt, men akkurat nå er jeg på diett. Det er kun for at jeg skal kunne utfordre meg selv litt, og se om jeg klarer det jeg bestemmer meg for. I starten var det litt annerledes med tanke på energinivået mitt, men nå går det supert! Og gjett hva? Jeg spiser enda 2 pølser hver dag! Jeg har gjort det i over 3 måneder, og jeg er enda ikke lei ♥ Blir jeg noen gang lei? Jeg tror jeg klarer alt så lenge jeg får pølsene mine. Gilde, om dere leser dette, kanskje dere vil gå inn i et samarbeid med meg? Haha neida, bare tuller. 

Nå skal jeg slenge på meg treningsklærne og komme meg avgårde på trening. Idag er det skuldre som står på planen, min absolutte favoritt :) Senere blir det litt powerwalk her oppe på Byåsen.

Håper dere får en fin kveld videre 💕Følg meg gjerne på instagram: missborstad :D 
Hei dere! 4 måneder siden forrige blogginnlegg, tiden går så utrolig fort! Det er jo straks jul. Har ikke skjedd så veldig mye siden sist gang egentlig, eller jo, jeg har fått meg enda en jobb. Nå jobber jeg som kokk på TGI Fridays, og jeg trives kjempegodt! Så jeg har både TGI og Rema 1000 :-) Det er greit å ha litt variasjon. 

Men over til overskriften! Belønning for å gå opp i vekt, det er utrolig GENIALT! For meg som ikke er så utrolig glad i mat(som jeg har skrevet om her), så fungerer dette kjempebra. Min bedre halvdel passer på at jeg spiser maten min og at jeg går opp i vekt/holder den stabilt, klarer jeg det, ja da får jeg belønning! Han styrer ikke hva jeg spiser, han passer bare på når jeg spiser. Og når man faktisk ikke er så veldig glad i mat, så er dette en stor utfordring, men det er sååå bra for meg! Nå den 18. desember har jeg "veiedag" igjen, da skal vekten vise 69 kg. Lite for noen, mye for meg. Klarer jeg det så får jeg treningsrelaterte gaver. Gleder meg! 

Om du selv sliter med å gå opp/ned i vekt, trenger motivasjon eller kanskje du ikke har økt så veldig mye i benken det siste året, belønn deg selv når du når målet!! Kjøp deg noe ekstra å kos deg med det! Ofte jeg tenker "klare æ denj ene repetisjonen så ska æ kjøp mæ flaxlodd!!", haha. Mine belønninger er som regel flaxlodd, kindermaxi eller brioche kake! Må runde av her, skal spise litt før jeg drar avgårde på trening.

Og dere, husk å spis! 
Siden jeg la ut innlegget "når maten blir en kamp", så tenkte jeg kanskje at det også kunne være lurt å dele litt bilder med dere. Det er kanskje interessant for noen å se, og ikke minst er jeg utrolig stolt over meg selv for å ha kommet hit jeg er idag! Har egentlig veldig få bilder av meg der jeg står rett opp og ned fra det siste året, men jeg var rundt den samme formen som på bildet fra 2012 tidlig i fjor også. Plassen jeg har lagt på meg mest må være lårene mine, og det er forsåvidt helt greit. Merker det godt på buksene. 2014 var jeg XS, idag er jeg M, utrolig gøy!!!

Vektoppgang har vært både positivt og negativt for min del, men det er det vel kanskje for alle? Det negative er vel alle strekkmerkene jeg har fått, men positivt på den siden at da ser jeg at jeg vokser. Og en negativ ting til, jeg har trodd jeg har vært gravid 2 ganger på under 1 år. Huff, haha! Slik er det når man ikke er vant til å ha litt ekstra på kroppen ;) Det positive er egentlig resten! Føler meg 1000 ganger bedre, og jeg har fått mye bedre selvtillit. 

 

 

Får jeg det til, så får alle det til ♥

 

Ingen snøring på den, men strikket er skikkelig bra! Den har også hette :-)


Stoffet er sinnsykt deilig!


♥♥


 Veldig behagelig å ha på! Gleder meg til å prøve den ut på trening :-) 199,- XXL! 

Fikk den av verdens beste kjæreste ♥
Markløft, droppsett type 1 - se HER for forklaring på droppsett type 1. 

Nedtrekk undertak 3x8-10 reps.

Benkroing eller annen roøvelse med bryststøtte. 4x10-12 reps. 

Facepull 3x12-15 reps. 

Bicepscurl 3x8-10 reps. 

Biceps isolasjon øvelse, droppsett type 2 - se HER for forklaring på droppsett type 2. 

Beinpress widowaker. Widowaker er 1 sett av 20 repp. Kjør 12 repp uten lockout pause, pust 3 dype pust i lockout(men ikke sett ned vekten), 3 nye reps, 3 dype pust, 2 reps, 3 dype pust og til slutt 3 reps eller  til teknisk utmattelse. 


Denne finner dere HER


Så lenge etter denne neon gule fra Nike! Kjøpte den for en stund siden, men finner den ikke på siden deres nå dessverre.....


Denne er min soleklare favoritt! Den er fra merket Abecita, men jeg finner heller ikke denne på nettsiden deres :(((

Dere får 10% på Sportamore.no ved bruk av koden "missborstad" :-D
Jeg har gått fra 42 til 50 kg på dette året! Jeg er storfornøyd ♥ Håper på mer fremgang, og da legger jeg ut litt flere bilder. Da jeg lå på 42 kilo, tok jeg kun bilde bak, så har bare dette å vise for nå. Men jeg oppdaterer også en god del på Instagram(missborstad), så dere kan følge med der også :-)

Les også "mobbing gir motivasjon" og "finally happy with my body"

♥♥

 
Vi er jo alle forskjellige, noen er opptatt av helsen sin og andre ikke. For min del, har det bare blitt mer og mer viktig å ta vare på helsen. Og det at det er flere og flere som tenker over dette er jo helt fantastisk! Blir glad når jeg ser mange mennesker på treningsstudio og når mange legger ut sunne middager på nett! Men det aller viktigste er at man er fornøyd med seg selv :-) Da jeg var ung(fra 7-17 år ca), hadde jeg så og si ingenting på kroppen, var bare skinn og bein. Dette fikk jeg jo også høre fra så og si alle irundt meg. Jeg hadde et ganske normalt kosthold på den tiden, men jeg trente jo ikke spesielt mye, men etterhvert ble kostholdet enda bedre og treningen kom. Jeg har gått opp 8 kg dette året, kanskje ikke store greiene for alle, men for MEG er det utrolig stort!♥  Kan nesten takke de negative personene som har vært rundt meg gjennom tiden, dere som fikk meg til å faktisk stå på!


Bilder fra wehartit 

Men så klart, internett har også fått meg ganske motivert. Det å se bilder av sunn og frisk mat, det er utrolig digg! Da blir jeg veldig inspirert til å lage mine egne retter og, prøve mye forskjellig. Vi har jo alle forskjellige motivasjonskilder. Enkelte lager seg mål som de motiverer seg selv med og følger opp, mens andre henter kanskje motivasjon fra weheartit(bilder), blogg, generelt internett og blader. Blader inneholder mye tips om trening og kosthold. 


Blad fra bladpakken.no 

Tar dere vare på helsen deres? Del gjerne hvordan dere motiveres ♥

Inspirasjonsblader
Som nevnt tidligere i uken, så er det på tide med noe nytt treningstøy til meg selv! Meg selv, meg selv og meg selv ♥ Trenigstøy er veldig viktig for meg.  Marius skjønner virkelig ikke bæra når jeg prøver å forklare han situasjonen min, det med klær gir meg så utrolig mye motivasjon! Det å gå på trening med triste farger, nei, det klarer jeg ikke. Derfor trenger jeg noe nytt, noe fresht. Husker da jeg var i Bulgaria i sommer, så dro vi innom Nike store. Og de hadde så utrolig mye kult! Angrer meg for at jeg ikke kjøpte noe mer enn en joggebukse... MEN jeg kan ikke dra tilbake til Bulgaria nå, så det for holde med å finne noe på nett her hjemme i Norge. 


Under Armour HER   ♥  Champion HER 


Champion HER   ♥  Röhnisch HER 


Drop of mindfulness  ♥   Stay in place


Tights ♥  MXDC


MXDC    ♥  MXDC

Hvor pleier dere å kjøpe treningsklær? Og er dere opptatt av klær når dere trener? :-)

Treningsklær


Sandra Børstad
21. Trondheim. sandraborstad@live.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Desember 2015 · Juli 2015 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Bursdagsbarn · DIY · Drømmeoutfit · Filmtips · Innkjøp · Konkurranse · Mat · Neglelakk · Outfit · TreningSøk i bloggen
Linker


· CamillaDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits